Bucuresti, Șos. Berceni 96, Monaco Tower, Ap 503
Lu-Vi 09:00 AM - 05:00 PM
Bucuresti, Șos. Berceni 96, Monaco Tower, Ap 503
Lu-Vi 09:00 AM - 05:00 PM
Servicii Instalații electrice
Execuție instalații electrice construcții civile și industriale.

Suntem o companie autorizată ANRE pentru executarea de instalații electrice exterioare si interioare pentru incinte și construcții civile și industriale.

Realizarea instalațiilor electrice

Executăm instalații electrice pentru case/vile, apartamente, birouri sau hale industriale, nou construite. Lucrarea se va executa după proiectul electric pus la dispoziție de dvs sau după proiectul executat de noi. Realizăm lucrări de cablaj, conexiuni, instalare tablouri electrice, montajul dozelor de aparat, montaj prize, întrerupătoare, elemente de iluminat.

Executăm, de asemenea, instalații de legare la pământ (împământare) și instalații de paratrăsnete. Acest tip de instalatii reprezinta ansamblul format din electrozi ingropati in pamant, legati intre ei, si conductoare de legare la pamant, montate intre electrozi si intre acestia si instalatiile electrice. Rolul acestor instalatii electrice este de a dirija in pamant, in conditii de siguranta a curentilor provenind din descarcari atmosferice sau a curentilor de defect datorita deteriorarii izolatiei (instalatie de legare la pamant de protectie), precum si asigurarea unui anumit mod de functionare a instalatiilor de curenti tari sau telecomunicatii.

 

Etapele realizării instalațiilor electrice

Etapa 1 – Executia instalatiei electrice pentru case/vile

Aceasta etapa cuprinde mai multe servicii de executare a instalatiilor electrice

 1. efectuarea santurilor pentru circuite, prize, intrerupatoare, doze de conexiune.
 2. montarea dozelor de conexiuni electrice.
 3. cablajul electric pentru iluminat, prize si circuite.
 4. montarea tabloului electric cu sigurante.
 5. verificarea prezentei tensiunii electrice atat la prize cat si la corpurile iluminat.
 

In aceasta etapa de executie a instalatiei electrice pentru case/vile, se va stabili de comun acord cu constructorii, solutia optima de traseu pentru cablaj, astfel incat sa nu fie afectata instalatia electrica si sa nu impiedice, pe viitor, alte operatiuni necesare constructiei.

Dupa stabilirea traseului de cablaj, se vor executa santurile/sparturile traseelor de cablaj pentru prize, intrerupatoare, lampe, conform cerintelor dumneavoastra.

 
Cablajul principal se va executa (de regula) pe pardoseala, plecand din zona tabloului catre fiecare incapare a casei in dozele de ramificatie (doze legaturi) montate ulterior. Din dozele de ramificatie, se va realiza pe perete /tavan/pardoseala, cablajul electric catre pozitiile de prize, intrerupatoare si lampi. Pentru consumatorii mari de energie, cablajul se va face direct din tablou catre priza sau racordul electric (masina de spalat, cuptor electric, aer conditionat, etc).
 
Cablajul se va fixa cu dibluri si banda perforata astfel incat sa-si mentina pozitia pana la turnarea sapei.
Dupa realizarea cablajului electric, se vor face conexiunile electrice pe care echipa noastra le realizeaza prin cositorire, urmeaza montarea tabloului electric si conexiunile aferente in sigurantele automate, punerea sub tensiune si proba prezentei tensiunii.
 

Etapa 2 – Montarea dozelor de aparat

 1. efectuarea sparturii pentru dozele de priza si intrerupatoare
 2. fixarea lor cu ipsos
Montarea dozelor de aparat, se va efectua dupa turnarea sapei si tencuirea peretilor, insa, in cazul in care peretii nu sunt drepti din tencuiala si necesita incarcatura de ipsos, se va realiza fixarea dozelor dupa prima mana de glet.
In general, dozele pentru prize se monteaza la o distanta de 30-40 cm fata de partea finita a pardoselei.
 
Intrerupatoarele se monteaza la 90-100 cm fata de partea finita a pardoselei. Fac exceptie aparatele de aer conditionat sau alti consumatori: hota, blat lucru bucatarie, etc.
Va recomandam folosirea tipurilor de doze care permit fixarea aparatului si cu suruburi, pentru un sistem fiabil.
 

Etapa 3 – Montajul aparatelor

In aceasta etapa se vor realiza lucrarile finale.

 1. montajul aparatelor : prize, intrerupatoare si alte periferice.
 2. montajul corpurilor de iluminat

In cadrul discutiilor cu dumneavoastra, echipa EnHub va va prezenta o lista cu materialele necesare (caracteristici, avize tehnice, firma producatoare) si preturile unitare pentru acestea, cat se poate de transparent, iar dumneavoastra veti putea verifica astfel atat calitatea cat si pretul lor in comert.

Dupa stabilirea acordului cu dumneavoastra, in ceea ce priveste materialele utilizate la realizarea lucrarilor de montare a instalatiei electrice, echipa EnHub se va ocupa de procurarea lor, transportul acestora si punerea in lucru.

 

Electricienii noștri au o vastă experiență în mentenanța instalațiilor electrice rezidențiale și industriale, motiv pentru care vom răspunde întotdeauna la orice solicitări de service, cât mai repede posibil. Și pentru că toți tehnicienii noștri sunt autorizați, cu experiență și sunt instruiți profesional, aveți garanția că veți primi servicii  de cea mai bună calitate atunci când ne apelați. Vă putem ajuta cu toate nevoile dvs. electrice, inclusiv:

 • Instalaţii electrice de iluminat şi prize
 • Instalaţii electrice de curenţi slabi
 • Tablouri electrice de distribuţie
 • Prize de pământ
 • Instalaţii de paratrăsnet
 • Iluminare Exterior
 • Înlocuirea sau repararea corpurilor de iluminat
 • Avarii la instalaţia electrică
 • Înlocuire cabluri
Angajați întotdeauna un profesionist

Indiferent ce urgență ați avea cu reparațiile la instalația electrică, nu este niciodată în regulă să încercați să o gestionați singur. Încercarea de a rezolva problemele electrice fără o pregătire profesională de specialitate este extrem de periculoasă. Instalațiile electrice defecte sunt prima cauză a incendiilor din case, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Deci, pentru a vă asigura că locuința dvs. este în siguranță, bazați-vă întotdeauna pe un profesionist pentru orice servicii electrice.

Dacă sunteți în căutarea unui electrician de încredere, contactați-ne sau sunați-ne la 0727084599. Suntem autorizați ANRE și specializați în reparații electrice rezidențiale și comerciale, instalații de iluminat interioare și exterioare!

 • București, Șoseaua Berceni nr. 96, Monaco Tower, Ap. 503
 • Luni-Vineri: 9:00-17:00
  Sâm-Dum: Doar urgențe telefonice
 • +40 727084599
Make an Appointment

Trimite-ne un mesaj