Bucuresti, Șos. Berceni 96, Monaco Tower, Ap 503
Lu-Vi 09:00 AM - 05:00 PM
Bucuresti, Șos. Berceni 96, Monaco Tower, Ap 503
Lu-Vi 09:00 AM - 05:00 PM
Servicii comerciale
Securitate cibernetică

Oferim servicii de securitate cibernetică, pentesting, audit de securitate, destinate companiilor.

Despre Ethical Hacking

Cand vorbim de ethical hacking sau teste de penetrare, ne referim la evaluarea securitatii sistemelor informatice utilizand sisteme automate de scanare sau operatiuni specifice efectuate manual de un inginer specializat. Pentru protejarea datelor, simulam atacuri prin technici specifice pentru identificarea nivelului de expunere la riscuri informatice.

Analizam arhitectura retelei, serverelor, calculatoarelor, sistemelor de operare si a software-urilor utilizate, precum si configuratiile echipamentelor specifice (switch, router, firewall). Analizam securitatea serverelor si configurarea acestora, corectand deficiente cum ar fi parametrii de securitate, conturi, reguli de acces, filtre, versiuni software, reguli dinamice de blocare a accesului neautorizat, etc.

Totodata, recomandam clientiilor nostri solutii de backup in alte locatii decat cele in care sunt pastrate datele originale, pentru a evita orice risc de pierdere sau deteriorare a acestora.

Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere, sunați-ne la 0727084599. Suntem specializați în servicii de securitate cibernetică.

  • București, Șoseaua Berceni nr. 96, Monaco Tower, Ap. 503
  • Luni-Vineri: 9:00-17:00
    Sâm-Dum: Doar urgențe telefonice
  • +40 727084599
Make an Appointment

Trimite-ne un mesaj