Bucuresti, Șos. Berceni 96, Monaco Tower, Ap 503
Lu-Vi 09:00 AM - 05:00 PM
Bucuresti, Șos. Berceni 96, Monaco Tower, Ap 503
Lu-Vi 09:00 AM - 05:00 PM
Servicii rezidențiale, comerciale și industriale
Sisteme electrice de rezervă

Proiectăm și instalăm sisteme electrice de backup, necesare alimentării cu energie electrică de rezervă, în situații de avarie la rețeaua principală de alimentare.

Generatoare electrice

Pentru a evita intreruperile de curent de lunga durata si eventualele defectiuni ale electrocasnicelor, este nevoie să instalați un generator de curent cu pornire automata, dispozitive care se auto-sesizeaza in momentul in care au loc caderi de tensiune. Acestea preiau sarcina alimentarii cu energie electrica a locuintei si se opresc in mod automat atunci cand revine tensiunea in retea.

 

Acumulatori de backup

O altă variantă de gestionare a căderilor de tensiune o reprezintă acumulatorii de backup, cum ar fi bateriile Powerwall de la Tesla. Powerwall este o baterie care stochează energie, detectează întreruperile și devine automat sursa de energie a casei dvs. când rețeaua se oprește. Spre deosebire de generatoarele de curent, Powerwall vă menține luminile aprinse și telefoanele încărcate fără întreținere, combustibil sau zgomot. Asociați bateria cu un sistem solar și reîncărcați-vă cu lumina soarelui pentru a vă menține aparatele în funcțiune zile întregi.

Dacă sunteți în căutarea unui electrician de încredere, sunați-ne la 0727084599. Suntem specializați în proiectarea și instalarea sistemelor de backup și a automatizărilor aferente.

  • București, Șoseaua Berceni nr. 96, Monaco Tower, Ap. 503
  • Luni-Vineri: 9:00-17:00
    Sâm-Dum: Doar urgențe telefonice
  • +40 727084599
Make an Appointment

Trimite-ne un mesaj