Bucuresti, Șos. Berceni 96, Monaco Tower, Ap 503
Lu-Vi 09:00 AM - 05:00 PM
Bucuresti, Șos. Berceni 96, Monaco Tower, Ap 503
Lu-Vi 09:00 AM - 05:00 PM
Servicii comerciale și industriale
Building Management System

Proiectăm și executăm soluții complete de tip BMS, adaptate nevoilor clienților noștri.

Ce este un sistem BMS?

Sistemul de management al clădirilor (BMS) este un sistem de control general care este responsabil pentru reglarea și controlul automat al subsistemelor de facilități, menținând parametrii predefiniți (sau puncte de referință) și controlul funcționalității acestora. Scopul principal al BMS este de a garanta siguranța funcționării instalației, monitorizând și optimizând în același timp utilizarea și eficiența subsistemelor sale supravegheate pentru a permite o funcționare mai eficientă. Exemple de subsisteme majore controlate de BMS sunt:

1. Sistem HVAC. Temperatura conductei, presiunea și umiditatea, precum și temperatura evacuării sunt conectate la BMS și, dacă valoarea lor depășește limitele definite, se generează o alarmă.

2. Colectare centrală de fum, unități de curgere laminară, sistem de colectare a prafului, sistem central de vid, suflante de căldură. BMS monitorizează performanța acestor sisteme, permițând identificarea timpurie a unităților care necesită întreținere. Defectarea bruscă ar semnaliza prin alarme și apoi pot fi luate măsuri adecvate pentru a proteja produsul.

3. Sistem tehnic de abur. Dacă, de exemplu, presiunea sau temperatura din sistemul de conducte scad sub valorile de reglementare definite pentru aburul curat, BMS va declanșa o alarmă, indicând o amenințare la adresa calității produsului.

4. Sistem de apă caldă și încălzire centrală. Monitorizarea temperaturii și a controlului pompei prin intermediul BMS permite o funcționare corectă a distribuției apei calde prin instalație.

5. Sistem de apă răcită. Controlul răcitoarelor de instalație poate fi supravegheat de BMS pentru a monitoriza comportamentul corect al sistemului în ceea ce privește controlul temperaturii apei / lichidului de răcire sau controlul pompei pentru a asigura o distribuție adecvată în bucla de distribuție.

6. Sistem de aspersoare (pentru siguranță la incendiu).

7. Sistem de monitorizare electrică. BMS poate monitoriza puterea electrică consumată și starea întrerupătoarelor electrice principale.

Numărul de subsisteme conectate la BMS și nivelul de control sunt legate de decizia de investiție. Cu toate acestea, cele două subsisteme principale, care sunt de obicei contabilizate într-un BMS, sunt (1) controlul HVAC și (2) monitorizarea sistemelor electrice.

Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere, sunați-ne la 0727084599. Suntem specializați în proiectarea și instalarea sistemelor BMS.

  • București, Șoseaua Berceni nr. 96, Monaco Tower, Ap. 503
  • Luni-Vineri: 9:00-17:00
    Sâm-Dum: Doar urgențe telefonice
  • +40 727084599
Make an Appointment

Trimite-ne un mesaj