Bucuresti, Șos. Berceni 96, Monaco Tower, Ap 503
Lu-Vi 09:00 AM - 05:00 PM
Bucuresti, Șos. Berceni 96, Monaco Tower, Ap 503
Lu-Vi 09:00 AM - 05:00 PM
Servicii IT&C Industriale
Proiectări Sisteme Comunicații

Oferim servicii de proiectare a sistemelor de comunicații radio pe distanțe mari, de tip Point-to-Point sau Point-to-Multipoint.

Sisteme wireless point-to-point

Legăturile wireless punct-la-punct sunt adesea utilizate pentru aplicații de telecomunicații, securitate și rețea. Echipamentele fără fir de tip punct la punct, pe distanță lungă, fără licență, sunt utilizate din ce în ce mai des. Acestea sunt întâlnite, în special, în zonele  unde interferențele nu reprezintă o preocupare semnificativă, cum ar fi platformele offshore sau localitățile cu o densitate mică a populației.

Legăturile fără fir punct-la-punct sunt de obicei realizate între două locații care se află în linie directă de vedere (LOS) una cu cealaltă pentru a maximiza performanța legăturii fără fir. Pentru legăturile wireless punct-la-punct care funcționează în banda de 5 GHz fără licență (de exemplu în benzile fără licență de 5,8 GHz sau 5,4 GHz) sau în banda de siguranță publică de 4,9 GHz, vă sugerăm să implementați link-ul în mod clar (LOS) deoarece, peste 2,4 GHz, operațiunile LOS oferă o legătură wireless mult mai fiabilă. Legătura fără fir punct la punct la frecvențe în jur de 900 MHz sau în banda UHF (400 MHz) poate funcționa în mod fiabil în linia de vizibilitate apropiată (NLOS) sau în condiții de non-linie de vedere (legături fără fir NLOS punct la punct).

Dacă aveți nevoie de un proiect viabil pentru un sistem de comunicații pe distanțe mari, sunați-ne la 0727084599. Suntem specializați în proiectarea sistemelor point-to-point sau point-to-multipoint.

  • București, Șoseaua Berceni nr. 96, Monaco Tower, Ap. 503
  • Luni-Vineri: 9:00-17:00
    Sâm-Dum: Doar urgențe telefonice
  • +40 727084599
Make an Appointment

Trimite-ne un mesaj